Novo Reduced price!
Nov i3-4005U SR1EK i3 4005U BGA Čipov SR1EK

Nov i3-4005U SR1EK i3 4005U BGA Čipov SR1EK

€79.22

Nov izdelek

Na zalogi

Oznake: matično ploščo i3 4005u, lenovo mini pc, brez ventilatorja pc, i3 4005 prenosnik, intel core i7 7700hq, i3 4005u routr, sr1eb, 4510u i7, sr1ef, brez ventilatorja mini pc.

Dobrodošel,dobrodošla ! ! !

Storitve Za Stranke:

Če morate kupiti veliko število žetonov, lahko nudimo vam z grosističnih cenah!Lahko me kontaktirate za Skype in www.historial-skofjaloka.si Pogovori .Jaz bom po svojih najboljših močeh,da vam zagotovi najboljšo kakovost storitev,bomo ladja predmete v roku 5 delovnih dni po plačilu je dosegel.

Povratne informacije:

1.Če ste zadovoljni z našimi blaga, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, hvala za vašo pomoč.

2.Če ne boste zadovoljni, vljudno prosim, da nas obvestite.Vaš konstruktiven nasvet bo naš predlog za spremembe in izboljšanje, hvala za razumevanje

Spoštovani kupci:

Prosimo, bodite pozorni na naslednjim navodila, da ob prejemu naših čipov.

V BGA čipov, ki jih kupite v našem podjetju so visoko tehnologijo in kot pricise kot nanometrov.

Za majhno količino žetonov,ki so mu izpostavljeni zraku, po čemer se upošteva, iz počitnic.tako da verjetno se bodo po nekaj vlažnost,s tem,da bi se izognili problemom kakovosti,predlagamo, da si jih je dala v pekač senat za vsaj 24 ur na 100-110°C (Najvišja).

Ko spajkanje,prosimo poskrbite, da je temperatura za svinec-free /Ni Pb BGA čipov je 245-260 °C (Maksimalna) ,je Vodila/Pb BGA čipov 180-205 °C (Najvišja) .

Spajkanje proces je zapleten.Spajkanje/zamenjava čipe, mora delovati inženirji, ki so usposobljeni spretnosti.

Kot BGA čipov so krhke,complicatedly strukturiran,z mumerous kroglice,vse nekoliko napako položaja,brezskrben temperatura-comtrol ali nepopolno čiščenje PCB plošče bo imelo za posledico nezadostno spajkanje ali manjka spajkanje.žetone bo zaradi tega umrl.

BGA čipov, so brez težav dobili razdeljeno z neprimernim spajkanje ,pred nakupom ,naj bi comsider 3 točke:

1) ste kupili pravico čipov?

2) ali imate ustrezno opremo?

3) ste spretno dovolj, da spajka čipov?

Vrne delov, ki so bili uporabljeni na stroji ne bodo sprejemljive.

Prosimo, comfirm, da žetonov, ki ste jo prejeli, so, kot je opisano v naši trgovini.vaše zadovoljstvo je ključnega pomena za razvoj naše družbe.če boste našli vse razlike ,prosim, biti prost v stik z nami brez obotavljanja,za takojšnjo rešitev.bomo bodisi vračilo ali zamenjavo žetonov.

Številka Modela sr1ek

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki